Terug naar home

Hoi! Waar wilt u meer informatie over weten?

Algemene voorwaarden | Privacy beleid | Retourbeleid | Afterpay voorwaarden

Privacy Beleid

Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 19-10-2018.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheidom uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens wij verzamelen als uonze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe wij hiermee uw gebruikservaringverbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

De door u bezochte site is onderdeel van M45 BV en wij verwerken dagelijks persoonsgegevens. M45 BV houdt zich hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de daaraanverwante wet- en regelgeving. M45 BV respecteert de privacy van de betrokkenen en bij deverwerking van persoonsgegevens staat zorgvuldigheid hoog in het vaandel.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten en websites van M45 BV. U dient zich ervanbewust te zijn dat M45 BV niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites enbronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. M45 BV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens:

Persoonsgegevens
Persoonsgegevens zijn gegevens die informatie geven over een individu, terwijl die gegevens kunnen worden herleid naar een individu. M45 BV verwerkt verschillende soorten Persoonsgegevens voor verschillende doeleinden.

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten óf een product aankoopt via één van onze webshops, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van M45 BV of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer uw e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat wij die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van M45 BV of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Nieuwsbrieven
M45 BV verwerkt, indien u hier toestemming voor heeft gegeven, uw e-mailadres om u nieuwsbrieven te kunnen sturen met daarin onder andere relevante ontwikkelingen. U kunt de door u gegeven toestemming altijd gemakkelijk en snel intrekken door op de hiervoor bestemde link in de nieuwsbrief te klikken.

Social Media
M45 BV maakt gebruik van verschillende social media, zoals LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Wanneer u functies op onze pagina binnen deze social media gebruikt, is het mogelijk dat wij persoonsgegevens van u verwerken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van M45 BV of die van een derde partij waar wij mee samenwerken. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Verwerkers en ontvangers
In beginsel deelt M45 BV uw persoonsgegevens niet met derden met uitzondering van webapplicaties van externe partners welke wij gebruiken ten behoeve van onze sites en webwinkels. Hieronder valt o.a. het WebwinkelKeur beoordelingen systeem. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Alleen wanneer wij uw toestemming hebben gekregen, deelt M45 BV uw persoonsgegevens met derden. Uw toestemming geldt alleen als daar duidelijk uit blijkt waarvoor de toestemming is gegeven. U kunt de toestemming op ieder gewenst moment intrekken.

Wanneer wij onze externe partners vragen om persoonsgegevens te verwerken, deelt M45 BV uw persoonsgegevens met derden. In een aantal gevallen verwerken externe verwerkers, op grond van instructies van M45 BV en in overeenstemming met het privacybeleid en de privacyverklaring van M45 BV, persoonsgegevens voor M45 BV. Hierbij worden passende technische en organisatorische maatregelen genomen om vertrouwelijkheid en beveiliging te waarborgen. Deze verwerking zal onder meer geschieden door onze IT-leverancier, onze websitebeheerder, de beheerder van hetCMS-systeem en onze betaalpartners waaronder; AfterPay, Ideal, Mollie en Multisafepay. Voor het verzenden van nieuwsbrieven maken we gebruik van GoDaddy, Microsoft en Mailchimp.

Wanneer een wettelijke bepaling geldt die leidt tot een verplichting de persoonsgegevens te verstrekken of wanneer verstrekking van de persoonsgegevens noodzakelijk is om aan wet- en regelgeving te voldoen, zal M45 BV uw persoonsgegevens met derden delen. M45 BV maakt met haar verwerkers afspraken over het hoe en waarom van de verwerking.

Bewaartermijn
M45 BV bewaart uw gegevens niet langer dan noodzakelijk. Wanneer een wettelijke bewaartermijn geldt, zal M45 BV uw persoonsgegevens ten minste gedurende die periode bewaren.

Rechten van de betrokkene
U heeft, als betrokkene, een aantal rechten tegenover M45 BV. Deze rechten zijn in de Algemene Verordening Gegevensbescherming opgesomd. Al deze rechten kunt u jegens M45 BV uitoefenen, door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen dan een afspraak met u plannen.

Bij deze afspraak geldt dat u een geldig identiteitsdocument moet meenemen.

A. Recht op transparante informatie, communicatie en andere regels voor de uitoefening van uw rechten.

B. Recht van inzage.
U heeft het recht om te informeren of uw persoonsgegevens worden verwerkt. Worden uw persoonsgegevens verwerkt, dan heeft u er recht op te weten welke persoonsgegevens worden verwerkt en hoe dit gebeurt. Daarnaast heeft u recht op inzage in uw persoonsgegevens en op een kopie daarvan. Dit recht is een soort hulprecht, om de uitoefening van de hierna te bespreken rechten mogelijk te maken.

C. Recht van rectificatie.
Dit is uw recht op verbetering of aanvulling van uw persoonsgegevens. Zijn verwerkte persoonsgegevens onjuist of onvolledig, dan heeft u het recht deze te laten corrigeren en/of aanvullen. Leidt dit ertoe dat wij overgaan tot verbetering of aanvulling, dan zullen wij deze wijzigingen doorgeven aan onze externe partners indien dit voor de verwerking noodzakelijk is.

D. Recht op vergetelheid
Dit is het recht op gegevenswissing. Hiermee krijgt u het recht om overtollige persoonsgegevens te laten wissen. Dit recht geldt ook in openbare archieven en in internet-zoekresultaten. Maakt u hier gebruik van, dan moeten de persoonsgegevens gewist worden: zij worden zonder onredelijke vertraging helemaal verwijderd. M45 BV zal enkel overgaan tot gegevenswissing
indien:

In een aantal situaties kan geen gebruik worden gemaakt van uw recht op gegevenswissing. Wanneer dit aan de orde is, informeert M45 BV u hier schriftelijk en gemotiveerd over.

E. Recht op beperking van de verwerking.
Dit houdt in dat de verwerking van (bepaalde) persoonsgegevens voor een bepaalde tijd stop wordt gezet, zodat een probleem kan worden opgelost. Bent u er bijvoorbeeld achter gekomen dat sommige persoonsgegevens niet correct zijn, en heeft u gebruik gemaakt van uw recht van rectificatie en heeft M45 BV dit nog in behandeling, dan kunt u gebruik maken van uw recht op beperking van de verwerking.

F. U heeft er recht op dat M45 BV in haar hoedanigheid van verwerkingsverantwoordelijke elke ontvanger van de persoonsgegevens op de hoogte te brengt van de rectificatie, de wising of de beperking van de verwerking. Verzoekt u hierom, dan moet M45 BV u informatie verschaffen over de ontvangers.

G. Recht van dataportabiliteit.
Dit is het recht op overdraagbaarheid van gegevens. Hiermee kunt u een kopie van uw persoonsgegevens eisen, in een leesbare en bruikbare vorm voor uzelf of voor een andere dienstverlener.

H. Recht van bezwaar
U mag tegen verwerking van uw persoonsgegevens door M45 BV te allen tijde bezwaar maken. Terwijl wij uw bezwaar in behandeling nemen, zullen wij de verwerking beperken (zie het onder e. opgenomen recht), tenzij M45 BV dwingende redenen heeft die voortzetting van de verwerking rechtvaardigen.

Klachten
Heeft u een klacht over hoe uw persoonsgegevens worden verwerkt, dan staat de mogelijkheid open een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De Autoriteit Persoonsgegevens zal uw klacht dan in behandeling nemen. Deze privacyverklaring is opgesteld in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de daaraan verwante wet- en regelgeving. M45 BV behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring periodiek te actualiseren.

Oktober 2018

Media BV Binckhorstlaan 36 Unit M045
2516 BE Den Haag

info@marc45.com